Gratis verzending vanaf €49,95

Aanbieding!

Flex DWL 2500 Led light

211,75 179,00

De Flex DWL 2500 is een krachtige full-spectrum LED lamp op basis van de Scangrip Multimatch 3 maar dan met eigen accu’s van Flex en app voor Bluetooth bediening.

ALL DAYLIGHT verlichting

Met de ALL DAYLIGHT verlichting is het mogelijk om de DWL 2500 in vijf verschillende kleurtemperaturen in te stellen én vijf verschillende sterktes. Hiermee is het mogelijk om vrijwel altijd de juiste omstandigheden te creëren om het lakwerk optimaal te inspecteren. De lagere kleurtemperaturen zijn meer geschikt voor lichte kleuren zoals wit en zilver en de hogere waardes voor donkere kleuren. De Ultra High 96 CRI+ COB LED is zeer krachtig en geeft je de mogelijkheid om het lakwerk perfect te kunnen inspecteren op lakdefecten.

Bluetooth bediening via smartphone

Met de nieuwe Light Control App is het mogelijk om tot vier lampen te bediening met je smartphone. Ideaal als de lampen niet direct naast je staan zodat je niet van je werkplek af hoeft te gaan om de instellingen aan te passen. De lamp is volledig te bedienen met de app. Aan/uit, kleurtemperaturen en lichtsterktes zijn allemaal individueel in te stellen per lamp. Elke lamp is toe te wijzen aan een eigen naam en je kunt de app beveiligen met een pincode indien gewenst.

 

Deze lamp wordt geleverd zonder accu's! De lamp werkt met de 10,8 en 18 Volt accu's van Flex. Met de 10,8 Volt accu's kun je de lamp op maximaal 80% zetten. Alleen met 18 Volt accu is het mogelijk om de lamp op 100% sterkte te gebruiken.